|
@ |
 |
@ |
| @ |
[5110151] 888starz_lxsr [a’J] 2026/08/18(Tue) 23:27 
Siedze na tym od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic sie wypowiedziec. Zapisalem sie przypadkiem, przez reklame na Telegramie, bez wiekszych oczekiwan. Pierwsze co rzuca sie w oczy to ilosc slotow gdzies 5-6 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak i tak wracasz do tych samych pieciu. Ze mnie klasyk Sweet Bonanza oraz Big Bass, czyli Pragmatic Play. Znajdziesz tez Yggdrasil i troche Betsoft, wiec providerzy to nie jakies podrobki. Aviator sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution Monopoly Live po angielsku, krupierow po polsku niestety brak, i to troche boli. Bonus powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu i do tego paczka free spinow, rozlozone na raty. Obrot jest x40, standardowo, co oznacza ze trzeba sie napocic radze doczytac, serio. Czasem wpada bonus bez depozytu za sama rejestracje, tylko ze to rotuje swieze kody promocyjne sprawdzisz na bonus 888starz zanim wplacisz. Z wyplatami tu akurat nie narzekam. Przez Skrilla depozyt wchodzi od reki, prog wejscia to niecale 30 zl. Wyplacalem na e-portfel schodzilo w kilka godzin, na karte potrafi trzymac dobe-dwie. Weryfikacja niestety mnie zmeczyla dowod wrzucalem dwa razy, pomoc na live chacie odpisuje szybko, tylko czasem czujesz bota. Aplikacja mobilna dziala calkiem znosnie, jedyne ze nie ma jej w Google Play, bo w sklepie jej nie ma. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Licencja to Curacao, czyli to nie jest licencjonowany operator w PL i rozliczenie trzeba rozwazyc samodzielnie. Dla czesci to dyskwalifikuje ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, na spokojnie.
| @ |
 |
 |
@ |
 |
@ |
|
|